Opinie

7,9
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
7,5
Komfort
7,3
Lokalizacja obiektu
9,2
Udogodnienia
7,2
Personel
8,1
Stosunek jakości do ceny
8,1

Opinie

    pl

    Ocena

    10
    5 marca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Wojciech Woźniak
    pl

    Ocena

    9,6
    23 lutego 2018

    Polecam to miejsce, bardzo dobry stosunek jakości do ceny.

    Standard nie był najwyższy ale czego można oczekiwać za najniższa cenę w centrum.
    Bardzo dobra lokalizacja, miła i pomocna obsługa.
    Wojciech
    pl

    Ocena

    8,3
    30 stycznia 2018

    Pokój taki jak był opisany, jedynie obsługa nie była pomocna.

    Brak Wifi
    Świetna lokalizacja w centrum miasta
    Filip
    pl

    Ocena

    8,3
    9 grudnia 2017
    Przerwa w dostawie wody.
    Lokalizacja w centrum miasta - z balkonu widok na plac. Miły personel. Wyposażenie pokoju i łazienki ok.
    Tomasz Z.
    pl

    Ocena

    9,2
    14 listopada 2017
    Czysto, miło, klimatycznie. Widok z pokoju; różny, niektórzy mieli super widok na plac lub ulicę. Na trafiło się na wewnętrzne podwórko.
    Henryk
    pl

    Ocena

    7,9
    13 listopada 2017

    Będę miło wspominać pobyt w Catanii.

    Jak wspomniałam, czystość to najsłabszy punkt Da gianni e Lucia.
    Pokój w samym centrum miasta, w zabytkowej kamienicy, wszędzie blisko. Balkony na obie strony budynku fantastycznie nadają się na poranną kawę, nawet podczas burzy. W łazience prawdziwe atrakcje: jeśli korzystamy z sedesu, odbywa się koncert-jakieś urządzenie tuż za nim terkocze głośno po spłukaniu, a w odpływie z brodzika unosi się wtedy i bulgocze woda, spod prysznica nie ścieka też jak należy. Czystość ogólnie do poprawki, zwłaszcza pod prysznicem. Kuchnia skromna, ale jest wszystko, co potrzeba, aby przygotować coś szybkiego na gorąco dla całej rodziny, zmęczonej zwiedzaniem tego intrygującego miasta. Z obsługą prawie nie mieliśmy styczności, ale ogólnie z pobytu w Catanii jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam tę kwaterę tym, którzy nie mają kilkugwiazdkowych wymagań.
    Cari Qbiak
    pl

    Ocena

    10
    10 lipca 2017
    Bardzo przyjemne miejsce, super lokalizacja, praktycznie samo centrum, blisko sklepiki i fajne knajpki. Obsługa bardzo miła i pomocna.
    Daria Dudziak
    pl

    Ocena

    7,9
    26 czerwca 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    pl

    Ocena

    7,5
    3 marca 2017

    świetna lokalizacja, niezły stosunek jakości do ceny, chociaż pokoje i łazienki wymagają odświeżenia

    Ewetta
    pl

    Ocena

    7,9
    14 lutego 2017
    świetna lokalizacja i baza wypadowa w pobliżu parking strzeżony całodobowy
    Maciej
    pl

    Ocena

    9,2
    22 grudnia 2016
    Cichy pokój w centrum miasta.
    Monika
    pl

    Ocena

    6,7
    5 grudnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    ADRIAN
    pl

    Ocena

    9,6
    5 grudnia 2016

    Jestem Bardzo zadowoolony. POLECAM każdemu kto będzie się wachał z wyborem

    Bardzo polecam to miejsce, personel sympatyczny, pomocny oraz lokalizacja jest bardzo dobra bo do wszystkiego jest blisko. Zdjęcia oddają realny wygląd.
    Zofia
    pl

    Ocena

    10
    12 maja 2016

    Dobra i tania opcja na krotki pobyt

    Podatek do zaplacenia na miejscu
    Lokalizacja, widok z dachu, pokoj z lazienka, cena
    Lukasz
    pl

    Ocena

    9,6
    29 kwietnia 2016
    Ta opinia nie ma komentarzy.